Audit energetic

  termoviziune

Auditare energetica

Prin specialisti atestati ca auditori energetici, firma noastra va asigura o informare tehnica si juridica pentru efectuarea unui raport de audit energetic al cladirii si instalatiilor dumneavoastra.


Realizam Auditul energetic – analizam cladirea din punct de vedere tehnic si economic si elaboram solutii de reabilitare si modernizare termoenergetica in urma carora cladirea va fi clasata superior din punct de vedere al consumului de energie. In urma auditului energetic noi va propunem mai multe solutii de reabilitare energetica a imobilului dumneavoastra, urmand ca beneficiarul sa opteze pentru cele mai bune solutii de reabilitare energetica si in functie de bugetul disponibil.

Termografie (termoviziune) – masuram campul termic prin inregistrarea radiatiilor infrarosii si vizualizarea distributiei de temperatura pe suprafetele vizate. Termoviziunea este o metoda nedistructiva si non-contact utila pentru depistarea pierderilor energetice si a defectelor in timpul exploatarii sistemelor cu ajutorul camerelor in infrarosu.

2481918_orig