Evaluări

Asiguram profesionalism si promptitudine in activitatea de evaluare in vederea estimarii unor opinii pertinente si reale cat si asupra potentialului proprietatilor imobiliare sau al bunurilor mobile analizate.

Compania noastra se adreseaza persoanelor fizice si juridice interesate in stabilirea valorii  proprietatilor in vederea:

–          vanzarii/cumpararii;

–          obtinerii de credite ipotecare;

–          determinerea bazei de impozitare;

–          stabilirea valorii in vederea asigurarii;

–          evaluare pentru raportare financiara;

–          fuziuni;

–          rezolvarea litigiilor;

–          expropiere.

Echipa noastra este formata din experti evaluatori membrii titulari ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania) capabili sa indeplineasca solicitarile dumneavoastra la cel mai inalt nivel de performanta si pregatire profesionala.

Indeplinim cu profesionalism servicii de evaluare pentru toata gama de:

imobile: apartamente, case, vile, terenuri libere sau construite, spatii comerciale, hale, spatii industriale, constructii speciale;

bunuri mobile: autoturisme, echipamente si instalatii.

Evaluarile sunt efectuate de catre specialistii companiei, experti evaluatori autorizati, membri titulari pe sectiunile:

EPI – Evaluarea Proprietatilor Imobiliare;

EBM – Evaluarea de Bunuri Mobile (echipamente si instalatii);

care poseda abilitati tehnice adecvate, experienta si cunostinte despre subiectul evaluarii, despre piata sa specifica si scopul evaluarii in conformitate cu cerintele solicitantului.

Tarifele practicate sunt competitive, stabilite prin negociere, tinand cont de volumul de lucru, complexitatea lucrarii si localizare.

cert energ.11 cert energ.12 cert energ.13